ניהול קריירה

למי מיועדים אימון לבחירת קריירה / אימון לשינוי קריירה

א. למי שתקוע בעבודה לא מספקת או עם בוס מתעמר

ב. למי שמחפש ייעוץ בבחירת קריירה שניה

ג. למי מרגיש כי אימון לשינוי קריירה מתאים לו

ד. למי שחושב כי קריירה צריך לנהל ולא לתת לה להתנהל

ה. למי שמבקש הכוונה בבחירת מסלול תעסוקתי המתאים לו

קצת עלי, ממש בקצרה

שמי אפי רוזנברג ואני מאמן פסיכולוגי. אימון פסיכולוגי הוא ענף אימוני אשר התפתח באוסטרליה והוא שונה מתהליך מנטורינג או אימון אישי -קואוצ'ינג.

האימון הפסיכולוגי  מועבר על ידי מאמן אישי בכיר הבקיא בתחומי הפסיכולוגיה ומשלב בין פסיכולוגיה קוגניטיבית – התנהגותית, פסיכולוגיה חיובית ואימון אישי (קואצ'ינג).  שימו לב, המאמן הפסיכולוגי אינו פסיכולוג ואינו מטפל!

כמאמן פסיכולוגי, אני עוזר למתאמנים איתי לצאת מתקיעות וממשברי חיים, לבחור את הדרך הנכונה להם, ללכת בה ולהצליח וכך לחיות חיים טובים יותר. לא פעם, אני עוזר למתאמנים איתי להבין כי הדרך בה הם הולכים אינה משרתת אותם ואינה גורמת להם להגיע להישגים ולאושר. אני משפיע ומכוון אותם לדרך שונה, המובילה לחיים בעלי משמעות ותשוקה.

 

לשנות קריירה?

שינוי קריירה , למי ומתי ?

אימון אישי להכוונה תעסוקתית מיועד למי שדרכו התעסוקתית, אינה ברורה לו, למי שמרגיש כי אינו ממצא את כישוריו, למי שתקוע בעבודה משעממת, או עם בוס המתעמר בו. למי שמתעורר בתחושת עייפות וחוסר נחת, כי גם היום אני הולך לעבודה! למי שיודע כי ישנם אנשים שקמים בשמחה אל יום העבודה, מוצאים בעבודה סיפוק חברתי ומקצועי כאחד ורוצה גם הוא להיות בין האנשים האלו.

תהליך האימון מובנה, ומבוסס על תהליכים הנלמדים באקדמיות הטובות בעולם [IVY LEAGE] תוך התאמתם למשק הישראלי ולאופי של הישראלים.

את אלו שילבתי בניסיוני כסמנכ"ל ומנכ"ל בחברות מובילות + ביצוע מאות תהליכי אימון אישי לניהול קריירה והכוון תעסוקתי [קואוצ'ינג לעובדים ומנהלים, שכירים ועצמאים]. 

בתהליך האימון המפורט להלן אתן לכם מענה אימוני, שלב אחר שלב לכל הנדרש כדי להצליח במשימתכם השתלבות תעסוקתית רצויה ומספקת חברתית וכלכלית 

החלטתם להצטרף אל המסע האישי, המרתק והמועיל אשר יוביל אתכם אל עבודה מספקת כלכלית, חברתית ומקצועית? קחו מחברת אישית, עט נעים לכתיבה וענו לעצמכם על השאלות הבאות: 

 

א. לאן אני ממשיך מכאן ? מיפוי העדפות בתחום התעסוקה

ב. מה יש בתרמיל – כישורים, יכולות, מסוגלות עצמית, הכשרה אקדמית ומקצועית?   

ג. מהן אמונות מגבילות וחסמי הצלחה בקריירה ועבודה שלי?

ד. האם אני צריך עזרה בהכנת תכנית פעולה אישית, אשר תוביל אותי אל העבודה המתאימה לי?

ה. האם חסר לי ידע על שוק התעסוקה ואיתור מקורות תעסוקה?

ו. האם כדאי שיהיה לי מאמן תעסוקה אשר יתרגל איתי ראיונות עבודה וכתיבת קורות חיים?

ז. האם חשוב לי להסתייע ביועץ ומאמן אשר יכול ללוות אותי בתחילת עבודתי ולסייע לי להשתלב נכון ולהצליח בעבודה?

 

אני מאמין כי בכל אדם גלום פוטנציאל לשנות את דרכו, את מסלול חייו, החיים אינם מקובעים, עבדתי עם נשים וגברים רבים, כל אחד שונה מאחר, כל אחד עולם ומלאו, לכולם היה צורך ברור, לא להמשיך לנוע במסלול בו הם נעו, הם חשו כי בחיים יש יותר מהחלק הקטן שהם חוו, לחיים יש עוד מה להציע, אך הם אינם יודעים כיצד לחולל את השינוי בעצמם, ולכן הם הגיעו אלי. האם אתה מרגיש כי זו שעתך לנוע בדרך למעלה?

בעולם הדורש מצוינות, השאיפה לשלמות יכולה להפוך למלכודת זמן ומשאבים. פרפקציוניזם יוצר אשליה של חוסר פגמים, אבל הלחץ להשיג שלמות יפגע בכם רגשית ופיזית בעוצמה רבה. הפחד מכישלון יכול לשתק את הפרפקציוניסטים, לעכב אותם מלהתמודד עם אתגרים חדשים וצמיחה אישית. קול קבוע המטיל ספק ביכולת הביצוע שלך, המבקר הפנימי של הפרפקציוניסט, יכול להיות בלתי פוסק, לפקפק כל הזמן ביכולותיו ולערער את ביטחונו העצמי. על ידי אימוץ חוסר השלמות, אנו יכולים למצוא חופש מהדילמה של הפרפקציוניסטים ולפתוח את הפוטנציאל האמיתי שלנו.

פחד מכישלון הוא חוויה אוניברסלית. הוא יכול לשתק אותנו, למנוע מאיתנו לרדוף אחרי החלומות שלנו ולהגביל את הפוטנציאל שלנו. אבל מה אם הייתי אומר לך שכישלון הוא לא סוף הדרך, אלא אבן דרך להצלחה?" כל סיפור הצלחה גדול מנוקד ברגעים של כישלון. האופן שבו אתה מגיב לכישלון הוא שמגדיר את הדרך שלך. בואו נחקור אסטרטגיות וטכניקות לכיבוש הפחד מכישלון ולפתור את מלוא הפוטנציאל שלך".

האם אתה דחיין ? יש לכם פרויקט בעבודה שצריך להשלים, או תרגיל שיש להגיש לאוניברסיטה בזמן. אבל מזיזים אותו שוב ושוב הצידה, ועוסקים בפעולות שאינן תורמות דבר לקידום המשימה שלכם. פעילויות כמו גלישה ברשתות חברתיות או צפייה בטלוויזיה. תהליך כזה נקרא דחיינות והוא מלווה לא פעם ברגשות אשמה, תסכול וירידה בהערכה העצמית. מה שבהחלט מצדיק טיפול אפקטיבי בבעיה. דחיינות נובעת לרוב משילוב של גורמים פסיכולוגיים. האם אתה מכיר אחדות מסיבות אלו אצלך ? 1. פחד מכישלון או פרפקציוניזם – כאשר אתה מציב לעצמך סטנדרטים גבוהים הם גורמים לך לדאגה גדולה המחלישה את המאמצים שלך לבצע את המשימה, לפעמים עד שיתוק. 2. בחירה ולקיחת סיכון – לעיתים קשה לך לבחור בין דרכי פעולה שונות, ואם אלו עוסקות בעניין בעל חשיבות גדולה עבורך, אתה תרגיש כיצד כוחות אלו לא מאפשרים לך לנוע כי הם מבטלים האחד את השני , כמו כמה סוסים המושכים עגלה אחת לכיוונים שונים, והעגלה אינה זזה. 3. ניהול זמן לקוי וקושי בתיעדוף משימות [במיוחד שהדחוף דוחה את החשוב יכולים לגרום לדחיינות.

אני מזמין אתכם לעשות את הצעד הראשון,

התקשרו 054-2005-886 או מלאו את הטופס ושלחו